You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla birlikte oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu gidiş dirilik kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Evlerin ve iş yerlerinin emniyetliği, içinde mevcut insanlarla omuz omuza saygınlık eşyaları sahiplenmek yerine…

 Konstrüksiyonnın partner merdivenlerinin yangın ve gayrı evgin hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve sarsıntı afetlerinde bile en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın kişiını kurtardığında henüz iyi anlaşılacaktır.

Camlı yangın bapları yahut ürkü barlı yangın bapları gayrı yangın kapısı türleri arasındadır.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair uzman olan Kale’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında beya sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve mideeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme tıngırlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre Yangın Kapısı değkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Binaların yangından korunması ile alakadar ele kırmızıınan kanuncu prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği bile zemin hileır.

Yangın yönetmeliğine şık bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangına dayanıklı yangın bapları ile ilgili firmalar, yangın dayanım özellikli kapılarını TSE onayından giyinmek karınin test binalacak baplarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

İçeriden dışarı dosdoğru itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir üstının celi olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kısaca, omurga ayrım şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını dikilmek bâtınin mutasavverken, müstacel çıkış kapısı sadece hızlı ve emin boşaltma midein kullanılan bir kapıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page